Nakladateľstvo Bibliotheca Culinaria / Najlacnejšie knihy

Nakladateľstvo Bibliotheca Culinaria

Zobrazené 1 – 20 z 52 výsledkov

Ďalšie

Stránka 1. z 3

Predchádzajúci

Radiť podľa a zobraziť tiež nedostupné

  1. Pasticceria salata

    Pasticceria salata

    Ernst Knam | Bibliotheca Culinaria, 2004


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    31.02

  2. Macaron una tentazione irresistibile

    Macaron una tentazione irresistibile

    Christophe Felder, L. Corradini | Bibliotheca Culinaria, 2012


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    11.97

  3. Scenografia del piatto. Tecniche di presentazione e di decorazione

    Scenografia del piatto. Tecniche di presentazione e di decorazione

    Alexis Vergnory | Bibliotheca Culinaria, 2018


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    30.30

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0.05 €
  4. Pane

    Pane

    Richard Bertinet, A. Pascarelli | Bibliotheca Culinaria, 2007


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    28.15

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0.06 €
  5. Torte. 40 dessert eccezionali

    Torte. 40 dessert eccezionali

    Christophe Felder, Camille Lesecq | Bibliotheca Culinaria, 2022


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    53.24

  6. Hamburger degli chef

    Hamburger degli chef

    Stefano Masanti, Stefano Ciabarri | Bibliotheca Culinaria, 2018


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    27.23

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0.01 €
  7. Pasta al forno e gratin

    Pasta al forno e gratin

    Bruno Barbieri | Bibliotheca Culinaria, 2012


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    16.27

  8. Tourbillon. Ediz. italiana

    Tourbillon. Ediz. italiana

    Yann Brys | Bibliotheca Culinaria, 2020


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    46.69

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0.05 €
  9. Ripieni di bontà

    Ripieni di bontà

    Bruno Barbieri | Bibliotheca Culinaria, 2014


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    16.27

  10. Cucina di montagna. Il Trentino

    Cucina di montagna. Il Trentino

    Paolo Marchi | Bibliotheca Culinaria, 2012


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    33.07

  11. Torte vegane. Ricette vegane crudiste

    Torte vegane. Ricette vegane crudiste

    Audrey Fitzjohn | Bibliotheca Culinaria, 2017


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    7.57

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0.04 €
  12. Tajine senza frontiere

    Tajine senza frontiere

    Bruno Barbieri | Bibliotheca Culinaria, 2010


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    16.27

  13. Vasocottura. Tecniche, consigli e ricette

    Vasocottura. Tecniche, consigli e ricette

    Stefano Masanti, Stefano Ciabarri | Bibliotheca Culinaria, 2021


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    29.38

  14. Gusto sì gluten free

    Gusto sì gluten free

    Walter Zanoni | Bibliotheca Culinaria, 2015


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    11.97

  15. Deliziosamente fritto

    Deliziosamente fritto

    Carole Engel, Umberto Zanassi | Bibliotheca Culinaria, 2008


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    11.97

  16. Pasta fresca

    Pasta fresca

    Piercarlo Zanotti | Bibliotheca Culinaria, 2013


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    16.27

  17. Cottura abbattimento ritorno in temperatura. Food management del XXI secolo

    Cottura abbattimento ritorno in temperatura. Food management del XXI secolo

    Franco Luise | Bibliotheca Culinaria, 2015


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    44.43

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0 €
  18. Pasta

    Pasta

    Heinz Beck | Bibliotheca Culinaria, 2003


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    16.27

  19. Heinz Beck. Ediz. inglese

    Heinz Beck. Ediz. inglese

    Heinz Beck, L. Marcucci Zazzera | Bibliotheca Culinaria, 2001


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    68.40

  20. Golosità ragionata. Nuova pasticceria. Nuove regole. 60 ricette sane e gustose

    Golosità ragionata. Nuova pasticceria. Nuove regole. 60 ricette sane e gustose

    Frédéric Bau, Thierry Hanh, Raphaël Haumont | Bibliotheca Culinaria, 2021


    Skladom u dodávateľa - Odosielame za 4 - 6 dní

    Jazyk: Taliančina

    Väzba: Pevná

    57.54

    Zľava 0 %
    Ušetríte 0 €

Ďalšie

Stránka 1. z 3

Predchádzajúci

Záznamov na stránku

Filtrovať výsledky

Jazyk
  • Taliančina51
  • Nemčina1
Väzba
  • Pevná48
  • Brožovaná3
  • Leporelo1
Dostupnosť
  • Do týždňa52
Rok vydania
  • 20222
  • 20212
  • 20203
  • 20184
  • 20174
  • 20161
  • 20153
  • 20142
  • 20133
  • 20126
  • 20113
  • 20102
  • 20096
  • 20083
  • 20071
  • 20051
  • 20043
  • 20031
  • 20011
  • 19991
Rozsah ceny

-



Osobný odber Bratislava a 2642 dalších

Copyright ©2008-24 najlacnejsie-knihy.sk Všetky práva vyhradenéSúkromieCookies


Môj účet: Prihlásiť sa
Všetky knihy sveta na jednom mieste. Navyše za skvelé ceny.

Nákupný košík ( prázdny )

Vyzdvihnutie v Zásielkovni
zadarmo nad 59,99 €.

Nachádzate sa: